diumenge, 5 d’octubre de 2008

Pere Pela: Lo tendre besador.

El més sorprenent dels besadors. La persona més afectuosa de totes.

Creatiu, imaginatiu i somiador. Amb la ment sempre treballant i un pas més enllà. Extremadament aleatori i canviant (i molt orgullós de ser així). Friqui (excèntric i extravagant). Espontani. Contador de grans histories.

Molt tímid i tancat. No es un lluitador, però de ben segur que et deixarà KO si ha de fer-ho.

El seu caràcter no es gens clar. Pot ser tímid i avorrit, i també brillant i famós. Te molt clar que hi ha moments per ser sociable i moments per ser solitari. Aquesta pot ser una contradicció del seu caràcter. De portes en fora apareix decidit, resistent, constant, energètic, savi i intuïtiu, però els que el coneixen be saben que es molt sensible, especialment per les persones a qui estima. Per la seva gran capacitat imaginativa no li es gens difícil identificar-se amb la situació dels demés.

Te una memòria excel·lent i recorda fins els mes petits detalls que poden haver passat desapercebuts per qualsevol dels altres que també hi eren. Això fa que visqui condicionat pels records del passat i per la imaginació del futur.

Els seus principals defectes son la tendencia al desordre (segons ell, l'ordre dintre del desordre), un complexe gran d'inferioritat, el sentir-se aludit amb frecuencia (moltes vegades per causes imaginades sense fonament real) i li encanta que l'afalaguin, encara que no ho accepta.

Publica un comentari a l'entrada