diumenge, 17 de maig de 2009

Lo Mico en lo Zodíac xinès

En el Zodíac xinès, lo Mico és el signe dels que inventen, dels que improvisen, un xarlatà capaç de guanyar-se'n qualsevol, és llest, flexible i innovador.

Qui realment conegui bé al Mico, se li farà difícil no admirar la seva fenomenal alegria de viure; és lo que el fa tan diferent dels altres i de vegades tan envejable. Omplir-lo d'insults, acusacions i reprimendes no solament no servirà de res, serà frustrant; tot això li rebota sense afectar-lo. La popularitat del Mico pot ser tan oscil•lant com un pèndol però, tanmateix, mai no donarà la impressió d'estar massa preocupat pel que pensin d'ell, potser sigui perquè està segur que pot fer-los canviar d'opinió. Això no significa que sigui insensible o que es negui a acceptar crítiques. De cap manera. Amb un Mico sempre has de tenir en compte els fets, perquè ell s'até a l'objectivitat.

Els seus cops de gràcia solen ser letals. Però després, quan un es recupera, ha d'admetre que mai no l’havien noquejat amb tanta gràcia i tant enginy. Però no et preocupis perquè sobreviuràs i, quan t'hagis recuperat, tornarà amb una altra oferta encara més temptadora, un projecte nou i, de ben segur, tornaràs a caure
una altra vegada sota el seu encanteri . No et preocupis perquè ja serà massa tard, una vegada que li vas prendre afecte, lo Mico et té atrapat.

El nadiu d'aquest signe té una memòria excel•lent. El seu enginy es nodreix d'una curiositat insaciable. Ho ha d'intentar tot almenys una vegada. Si s'estanca en un problema procedirà, impassible, a inventar una solució. A més de ser intel•ligent i astut, lo Mico és pràctic, no usarà el seu temps en emprendre accions que no funcionin.

Malgrat els seus molts defectes individuals la gent busca la companyia del Mico, perquè no poden prescindir de la seva perícia i les seves habilitats. Però, en termes generals, un Mico és una persona càlida i espontània, que està disposada a treballar fortament. Generalment aconsegueix el que vol sense massa esforç, és per això que ràpidament perd l'interès per l'aconseguit.

Cada Mico és original; no els fabriquen en sèrie sinó que cada vegada que en fan un trenquen el motlle.


Com tens lo mico avui?
Publica un comentari a l'entrada