dissabte, 9 de maig de 2009

Ocell oportunista i carronyaire

La gavina, símbol del PP, és un ocell bàsicament oportunista, gairebé carronyaire, que busca petits invertebrats i deixalles per les ciutats. Mai unes poques paraules han dit tant.

Avui el PP ha tornat a manifestar-se en contra del català i de Catalunya. Desprès del seu èxit a Galícia i Euskadi, només els queda una comunitat per anular.

"Estimem Catalunya", sentim de les boques dels peperos, però una Catalunya que no parli el català, que no utilitzi la senyera, que no canti Els Segadors... , és com dir "donam sucre que no sigui dolç".

La seva meta és relegar el català a "la intimitat": folleu amb català si voleu, però a la feina i al carrer heu de "hablar en cristiano". Cony!, si el que desitgen és una Espanya, perquè la cerquen a Catalunya? Que no s'adonen que sempre és millor l'original que la copia? Sols han de triar un lloc qualsevol de la resta de la península i gaudir-ho.

Quan les institucions catalanes deixin de potenciar els nostres trets significatius, Catalunya deixarà de ser el que és. Quan claudiquem, encara que sigui una milionèsima part, deixarem d'existir com a poble. Començarem pel castellà, desprès seguirà el sud-americà i finalment tots parlarem l'àrab.

Ens cal ser conseqüents amb les nostres actituds, ens cal explicar dia a dia la bondat de tenir un Estat propi, ens cal explicar a tothom que si volem continuar essent un poble lliure i amb futur, la INDEPENDÈNCIA és l'única solució: No trobo cap raó per continuar a Espanya!!! i vosaltres..., teniu alguna raó per continuar-hi?
Publica un comentari a l'entrada