dissabte, 11 de juliol de 2009

Blancaneus i els set nans

La violència verbal és un terme utilitzat per descriure una conducta humana agressiva, no amistosa, no pacifista, bel·ligerant, enemiga, que provoca sofriment mitjançant insults i paraules que fereixen.

El mot terrorisme polític s'utilitza per a definir un tipus d'utilització de la violència verbal de manera sistemàtica i sovint indiscriminada per aconseguir objectius polítics.

Doncs be, ara anem a veure qui podem considerar terrorista atenent allò que hem definit:

El rei en aquest vídeo, injuriant la llengua catalana al dir que no ha estat mai perseguida i al dir que el castellà mai va estar imposat (quina barra que té lo reietó del collons).

Jose Maria Aznar en totes les seves declaracions en contra els catalans, el català i Catalunya i, recentment, en les seves últimes declaracions en quan el castellà i català a Catalunya (aquest si que un terrorista de primera i si no pregunteu-ho als iraquians).

El PP fomentant l'anticatalanisme a Salamanca amb cartells plens de fal·làcies i sense explicar que les ajudes del Ministeri de la Vivenda per Barcelona es van destinara a rehabilitar el barri d'el Carmel. Salamanca cada dia que passa és més fanàtica (el PP no mereix el meu respecte).

L'anunci del PP-Andalusia sobre Catalunya.

Rajoy que va comentar a una entrevista de TV3 que a Catalunya el castellà s'havia relegat al àmbit privat, en plan catacumbes, fent, a més a més un paral·lelisme amb la situació del català en el decurs del franquisme... (serà cagarro o potser es va fotre un porro).

Els unionistes de Ciutadans han engegat una nova-vella campanya contra la llengua catalana a les escoles de Catalunya (aquest Ciutadans son peperos que volien protagonisme i al PP eren els últims de la fila).

La premsa "democràtica" i les seves noticies:
  • L'Estatut busca el desballestament d'Espanya
  • L'Estatut suposarà un cost de milers de milions d’euros per a Andalusia
  • L'Estatut és fruit de la treva d'ETA a Catalunya
Doncs be, ja hem trobat els SET NANS TERRORISTES i pel paper de Blancaneus, la Bruixa i el Príncep qui millor que els tres caps visibles del TRI-vomit català, lo comunista pot fer lo paper del príncep, lo republicà el de la bruixa i lo sociata el de la Blancaneus. Llàstima que no hi ha Olimpíades per a gamarussos, doncs de ben segur que aquest triplet s'emportaria les tres medalles d'or.

Publica un comentari a l'entrada