dimarts, 7 de juliol de 2009

Computació distribuïda

Fes donació del temps en que el teu ordinador personal està encès, però inactiu, per projectes en benefici de la humanitat!

La tecnologia de computació distribuïda permet als investigadors accedir a una gran potencia, superant la de molts súper-ordinadors per executar computacions complexes i per accelerar el ritme de la seva investigació. Els resultats de la investigació han d'ésser posats a disposició de la comunitat global d’investigació.

Pots formar part d'aquest treball apassionant! Fes-te membre del World Community Grid avui. Per mes informació i registrar-se, entra a la Web del World Community Grid a http://www.worldcommunitygrid.org i descarregat un petit programa de software. No hi ha manera mes fàcil d'ajudar a millorar el mon. Alguns exemples de possibles camps d'estudi inclouen:

Investigacions existents i noves sobre infermetats – desenvolupament de tractaments per HIV/SIDA, Malària, Síndrome Aguda Respiratòria Severa (SARS), etc.
Genòmica i infermetats - funcions de proteïnes que estan codificades por gens humans i com es podrien relacionar amb les cures per infermetats comuns.
Investigació ambiental - meteorologia i advertiments d’ebens climàtics greus, contaminació, solucions, formació del clima i altres.
Desastres naturals i fam – advertiments de terratrèmols, informació sobre la millora de les collites i la producció ramadera i avaluació del subministrament de recursos naturals fonamentals com l’aigua.


Jo en formo part des de l’any 2004 (Rank és la meva posició mundial i Rank% és com dir que estic millor posicionat que el % del total de col·laboradors) i et convido a formar-ne part. Si vols també pots accedir-hi per http://ct.boincstats.com/bam/ on trobaràs projectes igual d’interessants (Rosetta@home i Superlink@Technion, entre altres).

Junts aconseguirem fites mes altes.
Publica un comentari a l'entrada