dimecres, 30 de setembre de 2009

Solidaritat amb els fumadors

La Declaració Universal dels Drets Humans és un document de trenta articles on es subratllen els drets humans considerats bàsics i que s’apliquen sense excepció a tots els éssers humans. L’article primer de la "Declaració Universal dels Drets Humans diu que "Tots els éssers humans neixen lliures i iguals en dignitat i en drets".

Seguint amb el fet de que tothom té el mateixos drets (menys als països musulmans), apreciem una diversitat de culte, diversitat de comerç, diversitat amb el menjar, amb el sexe, l'esport, etc... i trobem botigues de tota mena, restaurants diversos, hotels per gais, bars per lesbianes, camps de futbol, pistes de basquet, esglésies catòliques i ortodoxes, mesquites musulmanes, etc... hi ha de tot a la vinya del senyor..., be, de tot no... manquen centres per fumadors, doncs un fumador és una persona que no té cap dret a disposar d'un local on gaudir d'allò que li produeix plaer, el fumar.
Des que a EE.UU. és va iniciar la creuada en contra dels fumadors, la resta de països s'han apuntat al carro, tot sigui per seguir la moda americana..., perquè els americans son els bons i sembla que a tothom li agrada adoptar les modes d'un país que no respecta els Tractats de Tòquio i que està ple de psicòtics per una manca d'història que els trastorna de tal manera que no han après mai a beure (la majoria son alcohòlics) ni a menjar (un menjar "basura" que provoca sobre pes, colesterol i malalties cardiovasculars) ni a fumar.
Les tabaqueres d'EE.UU. van estar les pioneres en barrejar més de mil diferents tipus de additius amb la finalitat d'incrementar la dependència i fer créixer les vendes. Ara tots paguem els abusos comesos per quatre espavilats i els seus interessos econòmics.
Perquè en lloc de crear campanyes antitabac no fan lleis per
suprimir els additius?
Perquè lluitem contra el tabac i no ho fem contra el menjar "basura" que provoca més problemes a la salut?

Perquè hem de seguir les modes que dicta un país on tot el que es fa és per pur interes econòmic?

Perquè els fumadors no podem tenir locals adaptats (perruqueries, bars, restaurants, etc.) quan tothom pot disposar d'un local segons les seves preferències?

Publica un comentari a l'entrada