dilluns, 9 de novembre de 2009

Volen enfonsar-nos!!

Posted by Enric Martínez Romero

L'Alcalde socialista de Santa Coloma de Gramanet detingut, Bartomeu Muñoz és Vicepresident de la Diputació de Barcelona, el President de la Diputació es Antoni Fogue que és el marit de la Manuela de Madre (antiga Alcaldessa de Santa Coloma), sabeu qui és la responsable d'Urbanisme de la Diputació...? ANNA HERRRRRR...NÁNDEZ, i qui és aquesta senyora???? L'esposa d'un tal JOSÉ MONTILLA AGUILERA, us sona?

Antoni Fogue és el que ara volen els socialistes "catalans" posar d'alcalde a Santa Coloma per intentar tapar la merda i la corrupció.

GRAMEPARK és l'empresa municipal d'urbanisme de Santa Coloma de Gramanet, investigada per corrupció en el cas "PRETORIA", aquesta empresa pertany a un grup d'empreses associades AVS-ASSOCIAT (www.avscatalunya.cat/associats.php) i sabeu qui apareix com responsable d'una d'aquestes empreses (PROMUNSA) ? Una tal ANA HERNANDEZ BONANCIO, i sabeu qui és aquesta dona? doncs l'esposa de... JOSE MONTILLA AGUILERA.

Algú té idea del que representa econòmicament, a final de més , els molts càrrecs que ocupa laSra. Montilla? La Sra. ANA HERNANDEZ BONACIO, esposa del M.H. President de la Generalitat José Montilla, té els càrrecs de:

- Regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de Sant Just Desvern.
- 1ª Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Sant Just Desvern.
- Presidenta de PROMUSA.
- Presidenta de PROECSA.
- Gerent del Consorci de la Colònia Güell.
- Consellera del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat de la Diputació de Barcelona.
- Consellera de Foment de Ciutat Vella de la Diputació de Barcelona.
- Consellera del Túnel del Cadí, Concessionària S.A.
- Consellera de la Comissió Catalana de Trànsit i Segureta Viària.
- Consellera del Barri de la Mina.
- Delegada de l'Àrea d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona.
- Consellera de La Caixa.
- Consellera del Consell Comarcal del Baix Llobregat.
- Vocal del Consorci Sanitari Integral.
- Vocal de la Fundació Caviga.
- Consellera de l'Àrea de Salut de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Això és només una mostra de què fan les persones que marquen els nostres "dia a dia", marquen la nostra política econòmica, d'immgració, de sanitat, de treball, d'ensenyament...d'on treuen el temps per a pensar amb tanta feina que tenen?

Pensareu que també n'hi ha d'altres que han fet coses "dolentes", ho sé, però aquest és el cas més explícit que tinc d'aquesta gent, m'ha arribat a la bústia de correu electrònic, de la resta de gent que penseu (els convergents...els peperos...), els mitjans de desinformació que ells dirigeixen ja n'han fet prou escarni, no està de més tenir una mica més d'informació.

Cal dir que tot això no és més que un míssil dirigit a la medul•la espinal de la nostra societat per tal d'aconseguir retallar l'Estatut que tants problemes ens va costar tenir, debiliten a la classe política catalana generant el desencís entre tots nosaltres en veure què tenim.

Tot a través de Super-Garzón...jutge imparcial i exemplar (era ironia...).
En quant hagin desprestigiat prou a la nostra classe política, quin argument els quedarà per a defensar-nos enfront seu?

Exemple de política ficció:

Polític "català": Escucha, necesitamos 10.000.000€ para nuestra sanidad, la población ha incrementado con la inmigración que nos habéis endosado, hay muchas depresiones por falta de trabajo, agresiones por la calle entre gente que intenta defender lo poco que les queda después que les subieras el IRPF, continúan trabajando con salarios más bajos ya que el empresario puede permitírselo (si no lo haces tú, lo hará otro), pero aún y así se ganan la vida como pueden honestamente y otros que optan por robar...los médicos no dan para más y tenemos que pagarles las horas extra...además de formar a nuevos...inculcando a los niños que lo mejor es ser médico...desde pequeños, es un proceso largo y costoso...entiéndeme ZP...no nos da con lo que tenemos..."

Resposta de ZP: Pero qué dices hombre!!!! ¿Y quién me asegura a mí que ese dinero lo vais a utilizar para eso? Si os lo repartís todo entre una docena realmente y el resto de España no puede vivir, no os voy a dar nada más de lo que me parezca a mí, sois todos una banda de ladrones de poca monta, haced las cosas bien y que por lo menos y que no os pillen!

Acte seguit, el polític català marxarà abatut a casa sense haver aconseguit aquest diner...i deprimit per no haver estat capaç de defensar els drets de 7 milions de catalans que en aquests moments estem com estem, a part d'acollonit ja que a les properes eleccions no repetirà poltrona i haurà de competir com la resta de mortals en el nostre meravellós mercat laboral que tan bé defensen els "nostres" sindicats...cal dir que el polític català també haurà tret arguments més bruts...d'aquí l'emprenyada del senyor ZP, però com que a mi el que passa a Espanya m'és indiferent...no en sé res i no us ho plasmo aquí.

Més endavant...

ZP: ¿Garzón? ¡Hola hombre! ¿Qué tal va todo? Oye, muy buen trabajo con estos catalanes y los peperos valencianos...ya moveré lo que pueda para que puedas presidir el Constitucional...¿vale?, pero antes de todo, una cosa, que estos catalanes aún siguen tocando los huevos pidiéndome más...búscame más basura entre los expedientes que haya por ahí y que sé que tienes guardados...tal y como te pedí. Tenemos que volver a poner a toda España en contra de los catalanes, les rebajaremos su Estatuto, ya que nadie saldrá a la calle a defenderles por lo malos que son...y toda la nación española nos verá como salvadores de nuestra patria...(ell pensa...¡¡¡¡mayoría absoluta para mí!!!!)
En Garzón s'ho creu…però parla amb en ZP, el mentider, arribarà a ser algun dia Presidente del Tribunal Constitucional?

La política està feta per a servir a les persones, no per a servir als polítics ni als interessos particulars, aquesta és la meva reflexió personal, de la resta del missatge podeu pensar-ne el que vulgueu, només intento que no caigueu en el parany que ens han preparat, i demanar-vos que si s'ha de sortir pel carrer a defensar el que sigui, ho fem incansables, corria l'any 1714,onze de setembre, 80.000 soldats varen ocupar Barcelona, la capital del nostre país, sabeu quanta gent defensava la ciutat? 8.500 persones, aleshores ens defensaren amb ràbia , força i per estima a la terra on vivien i d'on vivien, ara podem fer-ho amb el poder que ens dona el nostre capital,tant l'intel•lectual, com econòmic i el de la bona gent que aprecia Catalunya.

Ja som més de 20.000 persones, fem d'aquesta causa un referent nacional de fermesa enfront dels atacs dels nostres "amics", qui controla Internet??? Fem feina en cadena i en xarxa convidant als vostres amics a participar en ella!!

Tan aviat com en siguem prous anirem al Parlament a demanar el nostre Document Nacional Català!!!!

PD: Es necessiten 100.000 signatures per tal que el Parlament ens accepti tramitar una Iniciativa Legislativa Popular. Si algú em pot ajudar a tirar endavant tot això... serà benvingut!!! Jo sol no em puc permetre el luxe de viatjar per tot el país per a presentar-vos el projecte i el que representa.

Qui hi estigui interessat que es faci amic meu i en parlem!!!!

Salut!
Publica un comentari a l'entrada