dissabte, 26 de juny de 2010

Lo poder trastorna la ment del qui en gaudeix

És emocionant veure pel Feisbuc la intensitat política dels que no comptem per a res, i val a dir que no ho hem de perdre mai, doncs és el que ens fa nobles. Ben al contrari dels que estan a la cúspide, sia del partit que sia, sia de l'empresa que sia, que sols pensen amb ells; única i exclusivament amb el seu orgull d'estar a dalt i que, a més, disposen dels mes ordits arguments per fer-nos creure el que volen i quan ho volen: Que avui toca lo flabiol, doncs lo flabiol i que demà lo guitarró, doncs lo guitarró, sense cap mena d'escrúpol.

Sempre ha estat així i sempre així serà. Lo poder trastorna la ment del qui en gaudeix, al igual que el que juga amb una escurabutxaques: ara si, ara segur, ara em tocarà, i els únics que guanyen son, l'amo del bar i l'amo de la màquina.

No paga la pena gastar saliva per aquest quatre "camells", pobrets d'ells, no en tenen cap culpa doncs fan la seva feina, fan el seu paper, i demà de segur que els aplaudirem, els uns a uns i els altres als altres.

Nosaltres hem de ser nosaltres, amb la ment clara i cercant la part simple de la vida, molt millor que les frases buides, fal·làcies i ximpleries que diuen els polítics a cada moment, sempre allunyats de la realitat i pensant amb la seva poltrona.

Per cert,: Una persona irracional és aquell beneit/ta que juga a la Loteria, ONCE o a la 6/49 sense tenir el 100% de seguretat que ha de guanyar (Mas dixit, ma o meno).
Publica un comentari a l'entrada