diumenge, 18 de juliol de 2010

Aquí els varen faltar dits

Los del Linse Ibèric van comptar inicialment 56.000 persones a la manifestació del 10J de Barcelona, les mateixes persones que diuen van assistir a la manifestació de Madrid contra l'avortament, quina casualitat.

Dies més tard i davant la quantitat de critiques rebudes, efectuen un segon recompte i el resultat canvia. Ara potser érem 62.000 persones, amb una estimació al alça d'un 20% (74.400) perquè no podien comptar les persones que hi havia sota els arbres ni tampoc a molts llocs que no van estar visibles pel Zeppelin que sembla tenien volant per Barcelona (?).    

Per acabar-ho d'adobar, manifesten que el seu sistema de recompte és més fiable que l'emprat per aquells que segueixen el mètode de mesurament de densitats, que segons ells va estar de 0,91 per metre quadrat, o sigui que tothom tenia espai per fer ballar la baldufa.

Mitjançant el Sigpac, el Sistema de Información Geográfica de Identificación de Parcelas Agrícolas utilizado por el Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino, la superfície total de la manifestació, sense incloure els carrers del voltant (que també estaven plens de gom a gom) era d'unes 10 hectàrees (100.000 m2), amb "lo cualo" si ajuntem la densitat dels Linse amb la superfície, el resultat son 91.000, que podrien arribar a 112.000 persones amb tots aquells que eren pels voltants. Això representa un error als càlculs inicials del 100%. Acollonant!!! Però és clar, que vols trobar a la fauna ibèrica? Estan acostumats a comptar, amb els dits de la ma, els passatgers diaris del Aeroport Internacional de Ciudad Real i aquí els varen faltar dits.
Publica un comentari a l'entrada