diumenge, 18 de juliol de 2010

Los de CiU esperen una senyal divina, com l'estel d'Orient

Lo Felipò de CiU ens diu a una entrevista del dia 16 de juliol que "d'aquí un parell de legislatures, preguntarem al poble de Catalunya que vol ser: un país normal al món o una Comunitat Autònoma més".

Xeic!!! això son vuit anys i llavors tindrem lo cul dilatat de tant de rebre per l'ideem, les butxaques escurades i "hablaremos todos en castellano". Però de que collons va aquesta gent?

Los de CiU esperen una senyal divina, com l'estel d'Orient que va guiar als Reis de ideem: "Proposarem un referèndum quan sapiguem que el podem guanyar".

A cagar a la via... pos no cal jugar mai més a la Loteria, fins que no tingueu clar que ens tocarà la grossa... Collons, collons!!!, la grossa ens ha tocat amb aquesta colla que sols pensen amb ells i no amb el poble. Que expliquin alt i clar perquè creuen que ara no és el moment (potser perquè pensen guanyar les properes eleccions i la cadira, més que el poble, els fa patxoca?).

Ara no toca preguntar perquè volem la Independència... Ara, si escau, els toca dir perquè no la volen, que s'expliquin i donin les seves raons, si en tenen alguna de lògica.

Mas ha dit que la seva prioritat serà sortir de la crisi econòmica i "aixecar el país". Xeic, pos no cal ser gaire allustrat per fer-ho: Si els ingressos son els mateixos, llavors cal reduir la despesa: a cagar Espanya!!! INDEPENDÈNCIA ja!!!

Però no ho faran, primer perquè desitgen massa la cadireta de la presidència (és la seva darrera oportunitat), segon per tornar a endollar als seus al funcionariat i tercer perquè se'ls acabaria el xollo de viure sense fotre rés i haurien de treballar de valent prenent decisions, aconseguint suport internacional, signant acords amb la resta de països, etc. massa feina per uns cagadubtes.
Publica un comentari a l'entrada