dissabte, 10 de juliol de 2010

Un milió cinc-centes mil persones , quina passada!!!

Ha estat immens!!!

Ha estat una veritable demostració de catalanitat!!!

Un milió cinc-centes mil persones , quina passada!!!

Desprès d'aquesta gran demostració, si els polítics no actuen, és perquè sols pensen amb ells i no amb el poble. Aquest 10 de juliol a de marcar un abans i un desprès a Catalunya.

El poble de Catalunya ha parlat, amb veu alta i clara: Nosaltres som una Nació, nosaltres volem decidir el nostre futur, nosaltres volem un Estat propi... INDEPENDÈNCIA.

És curiós veure com han donat la noticia les cadenes de televisió estatals, doncs en lloc de destacar el que ha estat, una veritable manifestació pacifica de la ciutadania, han donat importància a una gran mentida, que el President de la Generalitat ha marxat al sentir-se increpat pels manifestants independentistes, donant-se per acabada la manifestació, quan hom sap que la manifestació s’ha donat per acabada degut al èxit de convocatòria i que, quan el President Montilla marxava, un cop dissolta la manifestació però no així finalitzada, ha estat increpat només per quatre o cinc manifestants, desconeixent quina era la seva veritable ideologia.

Dintres de pocs mesos hi hauran eleccions al Parlament de Catalunya. Voteu adequadament, però recordant que allò que només depèn de nosaltres és la Independència.


Publica un comentari a l'entrada