diumenge, 31 d’octubre de 2010

LA SECTA DELS IGNORANTS

Les sectes són grups plens d'entusiasme, integrats per homes i dones, associats voluntàriament que creuen i detecten la veritat i la solució, excloent radicalment a la resta de la gent.

Es caracteritzen principalment per emprar tècniques de persuasió i de seducció com a mètodes d'influència social. Acostumen a emprar a més situacions de desorientació social com desastres naturals, crisis socials o terrorisme, per reafirmar la seva falsedat. Son radicals i persegueixen les crítiques formulades en contra seva.

Sempre havia pensat que els sociates no disposaven de tota la informació, que els seus mandataris els amagaven les dades, que possiblement tots eren de lletres i no sabien sumar, però cada cop més m'adono que son com una secta que és mou pels designis de quatre "gurú's" aprofitats. Una secta d'ignorants, si, d'ignorants que no es preocupen d'esbrinar el que i el com, que no admeten ni les seves pròpies dades del espoli fiscal, que no admeten mai, però mai, les grans errades comeses i, el que és pitjor de tot, no escolten ni volen escoltar, vet aquí tots els ingredients necessaris per catalogar-los com LA SECTA DELS IGNORANTS.

Dissortadament a Catalunya encara ni ha molts saltant de rama a rama que voten PSC i no entenen allò dels 60 milions diaris d'un espoli escandalós, abusiu, creixent i sense final.

Catalunya, és el país més generós (espoliat) del mon amb un 10,2% del PIB (a Alemanya no és pot excedir del 4%, a EE.UU. del 2,5%, a Canada del 2%, a Austràlia de 2%).

Arreglar-ho ens permet aconseguir realitats: millor nivell de vida, millors prestacions socials, millors infraestructures, millors possibilitats pel desenvolupament empresarial català, més feina i més recursos per aconseguir treure'ns la crisi de sobre, etc..i no ens cal "vendre fum" doncs dos i dos fan quatre, no vint-i dos com diuen els sociates.

Com és pot ser tant curt???

Quina fractura social hi ha d'haver si tots els catalans poguéssim disposar de 1.000€ més a cada mes de l'any per fer el que ens roti???

Quina fractura social hi ha d'haver quan el que es pretén és millorar les pensions, les beques des estudiants, les infraestructures, les prestacions en general??? 

Quina fractura social hi ha d'haver quan el que és pretén és que hom visqui millor???

Perquè no ho volen entendre???    Perquè no ho volen explicar???

Publica un comentari a l'entrada