diumenge, 31 d’octubre de 2010

soc boig o m'estic tornant boig???

Cada dia que passa tinc menys ganes de lluitar..., entre los Jimenes los Santos, Tele Madrid, Infoeconomia, l'Albertito Ribera dels collons, els ganàpies del PP i tot els ignorants espanyolistes del PSC m'estan fer perdre la fe amb el genere humà.

Perquè m'he d'encendre la sang, emprenyar-me, enneguitar-me, si desprès de tot, per quatre galifardeus sense coneixement tornarà a governar lo PSC, amb lo que representa d'endarreriment i d'ignorància...  o, potser ho fa lo CiU d'en Mas, amb les seves ansies de poder i de munyir la vaca uns quants anys,  sense tenir present Catalunya.

Ara és el moment clau per aconseguir la independència d'Espanya i d'uns espanyols que ni ens volen ni ens respecten, que fan tot el possible per reduir-mos a la mínima, per humiliar-nos i fer-mos parlar en castellà a tots... i a sobre foten-se, jactant-se i cagant-se amb nosaltres.

Vagi on vagi de casa nostra sols sento parlar amb castellà (Barcelona, Mataró, Granollers,Tarragona,Calella, Sabadell, Girona, Ulldecona, etc..), sols sento menyspreus a Catalunya i al català, i constantment tinc basques i ganes de vomitar, ja no se com superar-ho ni quin antídot prendre... estic acabat, amb les esperances perdudes i amb la moral per sota de la sola de la sabata...

Somnio amb l'Arias Navarro dient la famosa frase: Catalanes (snif, snif), Espanya a muerto!!!

També somnio que tots els espanyolistes de Catalunya es dissolen: "de pols ets i en pols et convertiràs", quedant una terra totalment abonada, fèrtil, neta, amb floretes i sense tantes mosques, serps, rates i escarabats.

Potser la meva ment ha traspassat la barrera de la llum i estic boig... com que boig? com una puta cabra... pa tancar-me al manicomi.

Publica un comentari a l'entrada