dilluns, 24 de gener de 2011

El PP amenaça amb una Nova Reconquesta

Mariano Rajoy ha tancat la convenció dels populars a Sevilla fent una crida a posar en marxa "una gran tasca de recuperació nacional". "Ser espanyol és una de les millors coses que et poden passar a la vida" (ja mi cago).

I és que el líder del PP sap prou bé que en aquest debat trobarà la complicitat d'una àmplia majoria social, ja que entre la gent del carrer a Espanya l'ambient és molt hostil cap a Catalunya.

El PP busca el centre electoral moderant el to en gairebé tot, excepte en els atacs a Catalunya, on més que frenar cal pitjar l'accelerador. Exercim de comodí popular en la partida cap a la reconquesta.

Només conceben una Espanya homogènia, gran i lliure (“Una, Grande y Libre”, us sona?). Tres dècades de democràcia no han servir per canviar-ho.

El nou filó ideològic per marcar de prop les pretensions nacionals de Catalunya és l'educació, un clàssic de l'etapa de govern de José María Aznar: "l'ensenyament en llengua castellana a tot l'Estat i en totes les etapes educatives" (dintre de quatre dies tornarem a cantar el Cara al Sol).

El president del PP andalús, Javier Arenas, ha apuntat directament a Catalunya i ha avisat que no acceptarà que s'obligui "a cap nen andalús a ser educat en una llengua que no sigui la castellana". Que vol dir amb això l'Arenas dels collons? Que ja no son catalans els que viuen i treballen a Catalunya? Que pretén aquest gamarús o millor dit voltor?

De tota manera no ens ha de preocupar els brams de l'ase del veí, nosaltres l'enemic el tenim a dins de casa, o sinó dieu-me quants de cops heu justificat la despesa dels traductors al senat, tant a veïns com amics castellanoparlants? Persones que no tenen cap interès en entendre-ho i que troben justificada la despesa irracional del AVE Madrid-Sevilla, que aproven Tele Madrid i Tele Andalusia (quan no ofereixen cap fet diferenciador amb la pública TVE), que pretenen comparar, sense cap coneixement, la despesa inútil del aeroport de Ciutat Real amb el de Lleida-Alguaire, que troben correcta la faraònica autopista "la Ruta de la Plata" de Vigo a Cadis, els pressupostos milionaris dels Ministeris de Sanitat i Cultura (que tenen transferides totes les competències a les Comunitats Autònomes), etc.. etc... Que voleu que us digui, ja no tinc paraules per expressar aquesta  ignomínia que em toca suportar cada dia. Sols em resta avisar-vos:

Si els fills de puta volessin, no veuríem mai el Sol
Publica un comentari a l'entrada