diumenge, 20 de febrer de 2011

Movistar menysprea a Catalunya i al català.

Telefònica, Movistar o com cony és digui aquest monopoli, menysprea cada dia a Catalunya i al català.

Podeu constatar-ho trucant als seus telèfons d'informació i/o atenció al usuari. Rarament pregunten amb quin idioma vols ser atès. Et foten d’entrada el castellà sense cap més opció.

Pots tenir sort i aquella veu que no saps qui és, et diu: ¿Quiere consultar sobre el número desde donde llama o sobre otro numero?, i tornés a tenir esperances: “detectaran que truco des de Catalunya i em parlaran en català”. Doncs no, el Rigoberto Luis Francisco de Pompa y Funebre de torn comença el seu discurs.

... i perquè no demanes al Rigoberto Luis Francisco de Pompa y Funebre si poden atendre’t amb català? Doncs perquè llavors has begut oli: Un momento, le paso, no hay nadie, ya le llamaran,.... o directament és talla la trucada i cal tornar a començar l’aventura.

Potser li tinc mania al monopoli “egpañol”, no dic que no, també és possible que aquestes forces ocultes de la natura em porten merda quan penso amb ídem, però tampoc és que s'esforcin gaire en trencar el tòpic. Ho podeu  comprovar si feu una ullada a la seua web, ja que una imatge val més que mil paraules. Això si, trieu la versió "amb català"

Publica un comentari a l'entrada