diumenge, 1 d’abril de 2012

Ara estic llegint... (VI)

Pos torne-mi.

Aquest llibre Roseanna estava classificat com un dels "imprescindibles" pels lectors de novel·la negra... Que voleu que us digui: me'l imaginava millor.
Sembla ser que els autors pretenien utilitzar els recursos de la novel·la per treure els draps bruts de la societat sueca, però no recordo adonar-me en cap moment que així fora, tot i que una mica sonada si que està aquesta societat. Diuen que la manca del Sol els fa més propensos a patir malalties mentals. Xeics... quina sort tenim natros!!!.

Com que publico el bloc quan puc, no sols m'he llegit el llibre suec sinó que ja estic a mitges d'aquest altre que havia llegit fa anys.
La veritat és que vaig molt endarrerit amb els llibres nous que tinc, però m'ha agafat la fal·lera de tornar-hi amb el PER QUÈ ELS HOMES NO ESCOLTEN I LES DONES NO ENTENEN ELS MAPES, lo millor manual per saber que cal fer per aclarir-mos, homes i dones o dones i homes, perquè som diferents. Això no significa que els uns siguin millors que els altres, sinó que senzillament som de la mateixa espècie, però vivim en mons diferents i amb diferents valors.

Ull... oko... no parlo de la igualtat, que això és més aviat un tema polític o moral, parlo de diferencies en l'estructura del nostre cervell, per això tenim valors i prioritats diferents. Apart, considero que tothom ha de tenir les mateixes oportunitats i, de la mateixa manera que no m'agrada el paper secundari que, avui en dia, atorguen a la dona en moltes cultures i societats, tampoc m'agrada que, en segons quines professions, hi hagi "cupos" a favor de les dones, per tal de ser políticament correctes. Per cert, dieu-me "tiquis-miquis" però no m'entra ni amb calçador el fet de que a les "societats més avançades", la dona hagi de canviar el seu cognom de soltera quan és casa (ja mi cago).
Publica un comentari a l'entrada