dilluns, 9 d’abril de 2012

Ara estic llegint... (VII)

 Avore...avore... també llegeixo amb altres llengües, encara que menys i només quan ho exigeix el guió.

Ara m'estic capbussant amb la recerca del coneixement que emana dels dos llibres que tenia endreçats feia temps i que pensava mirar-me'ls la setmana dels tres dijous. Com que no l'hi ha, he cregut que la Setmana Santa seria la mes idònia per aconseguir-ho.

Un m'ajudarà a comunicar millor les idees, cabòries, pensaments i sobre tot, a treure la vena dels ulls d'aquells que no volen entendre una Catalunya Independent. Xeics... sembla mentida que encara n'hi ha que "no volen la independència perquè tenen família a Badajoz" (com si amb la independència deixarien de tenir-la) o perquè és creuen la fal·làcia de que deixarem de ser de l'Unió Europea, perdrem la moneda i tornarem a viure en coves. Però que espereu que digui l'Espanya acollonida, que serem l'enveja del mon?, que viurem millor i serem més feliços?... toquem de peus a terra i pensem amb el cap, no poden dir-ho. No els interessa dir-ho i s'inventen totes les maquinacions possibles per evitar-ho.   

Amb el segon llibre espero i desitjo poder enviar a tothom del PP a la merda sense tenir remordiments de consciencia. Per cert, mai els he tingut, però potser ho faig de manera grollera.

Desprès d'assimilar tota la sapiència acumulada per l'autor del llibre, William Ury, estic segur que millorarà la meva educació social i relacional. Mai més diré "peperos dels collons aneu a la puta merda" ara crec que utilitzaré un vocabulari més culte "estimats vòmits de voltor, sabreu anat tots sols a l'Aubelló o voleu que us mostri el camí?".      
Publica un comentari a l'entrada