dimarts, 1 de maig de 2012

Ara estic llegint... (VIII)


El primer llibre de la FRANCESCA ALIERN que va caure a les meves mans va estar La Menestrala. Llavors al cap d'un temps vaig descobrir el web de COSSETÀNIA EDICIONS i, poc a poc, m'he comprat la resta, fins aquest últim que he acabat avui: la Senyora Avinyó.

Que us puc dir... pos que m'ha agradat. Solen ser lectures que m'enganxen, be perquè son properes a la meua infantessa, be per la descripció dels personatges, la trama, etc... però cordons!!! al final, el desenllaç, sempre és pim, pam, pum, en mitja plana acaba totes les emocions que has viscut. Sembla que, de cop i volta, es recorda que ha de treure la cassola del foc, o com si l'editor li prengués el llibre de les mans per tal de portar-lo a impremta.

Tot i aquesta frisança en acabar les seves obres, no us enganyo si dic que espero amb ansia el proper llibre de la Francesca Aliern. Dieu-me "fan", masoquista o curt de gambals... els genis tampoc som perfectes.
  


Publica un comentari a l'entrada