dimarts, 22 de maig de 2012

Per descomptat, els Orcs d'aquí son bons...

En l'univers fictici de J.R.R. Tolkien, Mórdor és el regne al sud-est de la Terra Mitjana on resideix el Senyor Fosc Sàuron. La principal fortalesa de Sàuron és la torre fosca.

Dintre del exercit del Senyor Fosc, trobem els Trolls  i els Orcs.

Els Orcs són els soldats per excel·lència del Senyor Fosc. Els Orcs son màquines fortes i obedients. Son brutals, disciplinats, resolts, persistents, terriblement despietats i sense qualsevol tipus de compassió. De be segur que si la meva avia tornés del més enllà diria que eren pareguts a aquells soldats del tricorni que, al seu moment, ens les van fer passar molt putes (hi ha qui diu que encara ens amarguen la vida a la Terra dels Pardals Voladors). 

Darrerament, males llengües veuen similituds entre l'univers d'En Tolkien i algunes activitats que es duen a terme a Catalunya i que ara no entraré a valorar. Si que us vull dir que estan equivocats pel que respecta als Orcs. Els Orcs d'avui en dia no tenen rés a veure amb els d'En Tolkien. Son persones amb sentiments, humanitat, educació, professionalitat, respecte pels demés i molta consciencia de servei... però viuen amenaçats pels actuals Trolls, molt més despietats, deshumanitzats, prepotents, insensibles i malparits que qualsevol de les pitjors figures malignes que apareixen a les histories d'En Tolkien.
 
Si els mals pensaments es convertissin en realitat, veuríem als Trolls dels collons patint una petita feridura: la boca torta, el braç paralitzat i la cama esgarrada. Pot ser llavors cercarien amb ànsia un respecte dels demés que ells no saben tenir ara.

No us deixeu entabanar pels irreconciliables: La gran majoria dels ORCS d'aquí son bons.  
Publica un comentari a l'entrada