diumenge, 9 de setembre de 2012

Això és terrorisme...

Ni ha pa cagar-s`hi... ara lo president de la Junta d'Extremadura diu que "Catalunya demana i Extremadura paga", afirma que els 5.023 MEUR que demana Catalunya "surten de les butxaques dels extremenys, dels espanyols".

Això que fa aquest senyor és incitar l'odi vers Catalunya, és condicionar el comportament de la societat civil per aconseguir objectius polítics, en altres paraules això és Terrorisme.

Cada extremeny ha rebut  3.134 € més dels que ha pagat en impostos mentre que cada ciutadà català en rep 2.704 € de menys. La balança fiscal positiva dels extremenys només pot venir dels diners que no retornen als contribuents de les comunitats que tenen un dèficit fiscal, com són Madrid, Catalunya i sobretot les Illes Balears. 

Extremadura és la comunitat més beneficiada pel sistema de repartiment fiscal. Abans de l'anivellament Extremadura és la comunitat més pobra, només per davant de les Canàries. En canvi després de l'anivellament és la més rica passant d'un índex de 60 a un índex de 120. Recordem que a Extremadura hi ha un 26,68% de funcionaris, és a dir, persones que viuen del sou de l'estat, la xifra més alta de l'estat. Per contrast a Catalunya sols hi ha el 9,79% de la població, la xifra més baixa de l'estat.

Collons... collons... he d'aconseguir, perquè encara m'enerva, que aquest atacs no em facin ni fred ni calor. A la merda aquesta gentussa!!!. Posem-l'hi fàcil INDEPENDÈNCIA JA!!!, ells "tranquils" i nosaltres molt millor.

Cal que és vegi clar que no anem en contra de ningú, tan sols anem a favor nostre i ho volem tot i ho volem ara. Per això ens cal l'esforç de tots, el rigor de tots, el compromís de tots, la fe de tots, l'excel•lència de tots, el bon humor de tots.

 
 
Publica un comentari a l'entrada