dijous, 1 de novembre de 2012

Brussel·les, un Estat Vaticà del segle XXI...?

Només ataca, menteix o amenaça qui no té arguments.

Que si quedarem fora de la UE, eternament... 
Que si no tindrem l'euro...
Que si tornarem a l'edat mitjana...

Avore, avore...
... aquesta gent ens pren per imbecils o que?
... aquesta gent ens comparà amb els seus electors?
... de que va aquesta gent?

No entenc tanta dolenteria sinó es per maldat, rabia o que son curts de mollera. La vida és molt simple i aquesta gent, per tal de perpetuar-se al poder i justificar un sou que no suen, ho pinten difícil perquè diuen que "això és alta política". Pos si he de ser sincer, ja mi cago.

Si una persona mort, els fills hereten bens i obligacions, és a dir, tant els diners com els préstecs i per això no entenc quan diuen que quedarem fora de la UE, que seria un be (diners) i per contra no diuen que, per la mateixa regla de tres, llavors tampoc heretaríem el deute del Estat Espanyol (préstecs). Pos que be, els catalans serem rics de collons!!!

Hem estat membres de la UE des de fa un piló d'anys i ara ens volen fer creure que, de la nit al dia, ens tornarem com els turcs. Tenim el euro com moneda i ens volen fer creure que, de la nit al dia, desapareixeran els euros de les nostres butxaques. Això és alta política o rebequeria de nen petit? L'animadversió cap a Catalunya i els catalans en estat pur.

No s'aclareixen, avui un diu blat i demà l'altre diu ordi. Tan difícil és dir allò que està contemplat a tota legislació: la separació d’un estat en dos o més implica de facto que els nous membres assoleixen els mateixos tractats internacionals que tenia l’estat originari. Que és lo mateix que dir en llengua del carrer: Xeics, estareu a la UE i també haureu de pagar la part que us correspon dels deutes i obligacions contretes per l'Estat Espanyol.

Pel que fa al euro, la seua adopció en cap cas està condicionada a pertànyer o no a la UE. De fet el Regne Unit no l’utilitza i és a la UE, i Andorra l’utilitza i no és de la UE. Per tant utilitzar l’euro és voluntari, i si ja és la moneda d’ús corrent a Catalunya, perquè no hauria de seguir sent-ho?

Per acabar, dos dubtes: Si Flandes aconsegueix la independència, quedarà també automàticament fora de la UE? La seu del Parlament Europeu i la seu del Banc Central Europeu, que estan a Flandes, querarien fora de de la UE o potser convertirien a Brussel·les en un segon Estat Vaticà? Xeics, xeics, em pixo de riure sols de pensar-hi.
Publica un comentari a l'entrada