dimarts, 20 de novembre de 2012

Computació distribuïda (III)

Fes donació del temps en que el teu ordinador personal està encès, però inactiu, per projectes en benefici de la humanitat!

La tecnologia de computació distribuïda permet als investigadors accedir a una gran potencia, superant la de molts súper-ordinadors per executar computacions complexes i per accelerar el ritme de la seva investigació. Els resultats de la investigació han d'ésser posats a disposició de la comunitat global d’investigació.

Pots formar part d'aquest treball apassionant! No hi ha manera mes fàcil d'ajudar a millorar el mon. Alguns exemples de possibles camps d'estudi inclouen:

Investigacions existents i noves sobre infermetats – desenvolupament de tractaments per HIV/SIDA, Càncer, Malària, Síndrome Aguda Respiratòria Severa (SARS), etc.
Genòmica i infermetats - funcions de proteïnes que estan codificades por gens humans i com es podrien relacionar amb les cures per infermetats comuns.
Investigació ambiental - meteorologia i advertiments d’ébens climàtics greus, contaminació, solucions, formació del clima i altres.
Desastres naturals i fam – advertiments de terratrèmols, informació sobre la millora de les collites i la producció ramadera i avaluació del subministrament de recursos naturals fonamentals com l’aigua.

Jo en formo part des de l’any 2004 i et convido a formar-ne part. Si vols pots accedir-hi per http://ct.boincstats.com/bam/ on trobaràs projectes interessants i junts aconseguirem fites mes altes.

Aquesta és la meva posició global, a data 20-11-2012, i també a dintre de l'equip Catalunya i del país on consto (Internacional).

Crèdit actual
2.319.589,35
Posició mundial a BOINC (d'un total de 2.493.927 usuaris)
40.849
Més crèdit acumulat que % del total d'usuaris BOINC
98,36206%

Membre de l'equip
Catalunya
Posició a Equip
41 de 1165
Més crèdit acumulat que % del total de membres Equip
96,48069%

Resident a
Internacional
Posició en les estadístiques del país
1.280 de 499.035
Més crèdit acumulat que % del total de conciutadans
99,74350%
Publica un comentari a l'entrada