dijous, 8 de novembre de 2012

Per dignitat, Jo també vull un estat propi.

La dignitat és un dret innat de les persones i apareix com una expressió de la llibertat individual entesa com a capacitat per  autolegislar-se i autogestionar-se.

Per dignitat, Jo també vull un estat propi.

L'increment de la mobilitat de capitals i del comerç internacional afavoreix les unitats polítiques petites, perquè són més àgils i eficients. La independència de Catalunya pot trencar molts esquemes i fer créixer el secessionisme a nivell mundial.

En el nostre supòsit d'independència, si el govern sobiranista que pugui sortir de les eleccions proposa com a camí la restitució de la nostra sobirania, dintre del Dret Internacional ens trobarem en allò que és coneix com "secessió amb dissolució de la subjectivitat internacional de l'Estat predecessor" fet que trencaria la unitat de la Corona espanyola i provocaria la dissolució de l'Estat espanyol. Això a Madrid ho saben i per aquest motiu fan i faran tot el possible per evitar-ho. Aquest serà un altre dels motius que ens ajudarà, si les eleccions properes son favorables als sobiranistes, a aconseguir la nostra independència facilitant les negociacions sobre el nostre procés de secessió.
Publica un comentari a l'entrada