diumenge, 25 de novembre de 2012

Pos hem votat i ja tenim lo resultat

Parlem clar, no tothom a guanyat, Solidaritat ha perdut i em sap molt de greu, però cal acceptar-ho i tirar endavant.

Tret d'aquest absurd, la resta son faves contades:

CiU ha guanyat. Ha quedat el primer de carrer.

ERC també ha guanyat perquè ha duplicat la seva presencia al Parlament de Catalunya.

ICV-EUiA també ha guanyat perquè ha aconseguit 3 diputats més dels que tenia.

CUP-Alternativa d'Esquerres també ha guanyat perquè no hi era i ara hi és.

La resta de partits, llevat de C's, han fet llufa, però cap d'ells ho reconeixerà. Son positivistes de mena i vendran la moto a tots aquells que la vulguin comprar. Quina és la meva opinió, pos que lo PP ha aconseguit mantenir-se, tot i havent perdut vots espanyolistes cap a C's, perquè ha captat el vot no independentista de CiU i el PSC, amb el conte del "federalisme", ha seguit captivant als seus sectaris. Ras i curt.

Ara ja estem al dia desprès i caldrà veure les cares de les persones sense la careta de les eleccions. Els que deien SI al dret a decidir sumen 107 escons i els que deien NO al dret a decidir sols uns ínfims 28 escons. Llavors crec que el resultat és clar: els catalans han votat que volen tenir dret a decidir.

Per altra part, la força independentista està representada per 87 escons i la força unionista sols per 48 escons. Crec que també és un resultat prou clar. Per tant, les dos conclusions de la jornada son:
 
1) el poble català vol decidir.

2) el poble català vol la independència.

Espero amb ansia saber que faran els nostres polítics per dur-ho a terme. Ara és l'hora de conèixer si realment prevalen els interessos partidistes o veritablement preval la veu del poble.

 
Publica un comentari a l'entrada