dissabte, 10 de novembre de 2012

"Solo el ladrón cree que todos son de su condición"

Assabentat de la campanya del PP en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya, em sorgeixen dos preguntes:

És possible que hi hagi gent normal entre les seves files?

S'han begut l'enteniment o son curts de mollera?

Ja ho deia en escrits anteriors: Només ataca, menteix i amenaça qui no te arguments i el PP és fidel a la consigna, trencant les regles bàsiques de la democràcia.

Estadísticament és habitual que per cada vuit persones una d'elles tingui poc senderi, però en el cas del PP puc apreciar que la situació és inversa, tot i que encara no he trobat al pepero amb qui pots enraonar de debò.

No tenen cap argument per contradir als partits sobiranistes i l'única sortida que el PP ha trobat per aquesta campanya és explicar les seves actituds, les seves conviccions més cruels, el que han fet en el decurs dels anys i panys, venent-ho com si tothom hagués d'actuar com ells. No he trobat una dita catalana escaient, però la riquesa del nostre bilingüisme ens permet gaudir de les dites castellanes: "Solo el ladrón cree que todos son de su condición"  

  • Van canviar tots els topònims dels Països Catalans.
  • Van castellanitzar tots els nostres noms propis.
  • Ens van obligar a cops i castics a parlar el castellà.
  • Tenen una concepció caduca de la política, pròpia de la edat mitjana.
  • No escolten, sols volen manar.
  • Creuen fermament que el poble està al servei del governant.
  • Basen la seva política en la imposició i en l’obscurantisme.

Si veritablement fossin un partit de catalans que es senten espanyols, tindrien a dintre seu el tarannà català de saber enraonar i explicarien als possibles electors les bonances de pertànyer a Espanya, com per exemple... per exemple... per exemple... ara mateix no me'n surt cap, però de segur que ni ha d'haver alguna.
Publica un comentari a l'entrada