diumenge, 9 de desembre de 2012

Bon Nadal i Independència pel 2013

Volia desitjar-vos un Bon Nadal i un any 2013 d'Independència, però recordo que abans tenim lo divendres 21-12-2012 on, segons diuen, tots passarem a millor vida. Sembla ser que s'acaba lo calendari Maia i, com que estem en crisi, no hi ha diners per comprar-ne un altre. Tampoc podem confiar en los calendaris que regalaven les Caixes d'Estalvi, totes s'han fet Bancs i per tant s'acabat allò del "interés más desinteresado". 

Si he de ser sincer, m'emprenya molt. Just ahir vaig comprar un dècim de loteria. Vint euros tirats, pos no hi haurà sorteig ni cantaran lo "gordo" los "niños de San Ildefonso".

Per evitar absurds, ja li he dit a la dona: "No esperis cap regal per Nadal, divendres 21 tots serem caps amb ales surant pel cel". 

Tinc una minsa esperança si, per aquelles casualitats de la vida, lo Millet torna una part dels diners del Palau de la Música. La Generalitat podria comprar lo Calendari dels Pagesos o aquell del Frare Ramon, tant i fot, lo important és tenir un calendari i així evitar la fi de Catalunya i de tots els catalans. Tinc ansia per aconseguir fotre lo camp d'Espanya i seria una putada desaparèixer ara que estem a tocar.

Publica un comentari a l'entrada