dimecres, 6 de febrer de 2013

Els ous del Govern

Quins ous que té el govern PePeronni, quin podriment tenim per tot arreu i, en definitiva, quina merda és Espanya.

Estem envoltats de polítics corruptes. Directa o indirectament, be per admetre "sobres" o bé per accedir, posteriorment, a alts càrrecs a l'empresa privada, la mateixa empresa privada que han ajudat mentre eren a la política. Avui per tu, demà per mi.

S'ha fet una amnistia fiscal que sembla ha estat per afavorir als més corruptes i mafiosos, tots amics del govern. Si això no és delicte, ja podem plegar.

S'ha fet una reforma laboral únicament per afavorir als més privilegiats, la banca, on desprès d'anys de mala gestió, d'haver-la cagat descaradament, se'ls dona diners públics, se'ls neteja la merda amb el banc dolent i se'ls permet reduir les plantilles a baix cost.

Com a país, no aixecarem lo cap en molts i molts anys. L'única manera de reduir l'atur no vindrà per creació de llocs de treball i si per "eliminar" aturats, be perquè molts d'ells tornaran als seus països d'origen (ja comença a passar) o be perquè directament marxaran a cercar feina a altres països.

Espanya és el país del mon mundial (i part de la galàxia) que més fallides ha patit en el decurs dels anys. Va començar com a Regne de Castella i va continuar desprès amb el nom actual. Son cigales que moren rebentades de tant cantar i que desconeixen el verb treballar.

El "publema" dels catalans és que sempre ens ha tocat treure les castanyes del foc als espanyols i ara no serà menys. La imatge d'Espanya és pèssima per no dir dolenta de collons i molt difícil de netejar, per contra la imatge de Catalunya és bona, d'un poble il·lusionat, treballador, seriós i compromés amb el seu futur ple d'esperances. Considero que el Pla Estratègic que emprarà Espanya serà permetre'ns exercir el dret a decidir i també la Independència: Catalunya nou Estat a la UE. Posteriorment, amb molta mala bava, premeditació, nocturnitat i alevosia, Espanya es deixarà annexionar per Catalunya i, des de dintre, els serà molt fàcil tornar a manar (la morruda tindrà un orgasme), a castellanitzar-nos, a fotre'ns els diners i així fins la propera fallida a la segona meitat del segle XXI. No poden evitar-ho, la cabra sempre tira al monte.
Publica un comentari a l'entrada