diumenge, 3 de febrer de 2013

Escampar la merda

Merda: excrement d’origen digestiu de les persones humanes i d’un gran nombre d’animals.

Lo ventilador (ventilaor en valencià) escampador de merda ja està en marxa. Avui (hui en valencià) l'ha engegat el PP (Gurtél en valencià) davant la demanda de dimissió que lo PSOE ha proposat a Rajoy. En el decurs d'aquest dies sentirem tota classe de dolenteries, que si tu has fet això que si tu allò, que si blanc que si negre. Recordem les paraules amb retintin del representant del PP: "com cobraven els dirigents del PSOE, abans i ara". Què ha volgut dir? Què potser tothom feia servir sobres blancs?. Sens dubte son dos cares de la mateixa moneda.

... i la ciutadania què? pos a cascar-la. Retallades i més retallades que fan falta calerons per pagar l'armament del exercit, per pagar a uns senadors que hom diu no serveixen per rés o per pagar unes obres d'AVE a Extremadura i Galícia que, tot i la crisi i la seva inutilitat, no s'han aturat (entre altres dispendis fora de lloc).

... i lo PSC segueix amb les seves il·lusions demanant canviar-ho tot, sense adonar-se que "abans de canviar el mon, has de procurar canviar tu mateix".

Publica un comentari a l'entrada