dimarts, 5 de febrer de 2013

Lo Yes We Can m'ha contestat

The White House 

Petition Response: Our Response to the People of Catalonia

By Caitlin Hayden, Deputy NSS Spokesperson and Assistant Press Secretary

Thank you for your petition regarding the people of Catalonia. The United States recognizes the unique culture and traditions of the Catalan region, but considers the status of Catalonia to be an internal Spanish matter. We are confident that the Government and the people of Spain will resolve this issue in accordance with their laws and Constitution.
 

Gràcies per la seva petició relacionada amb el poble de Catalunya. Els Estats Units reconeixen la singular cultura i les tradicions del territori català, però considera la situació de Catalunya com un assumpte intern espanyol. Estem segurs que el Govern i el poble d'Espanya resoldrà aquest assumpte de conformitat amb les seves lleis i la Constitució.

Xeics... que més volíeu? La Catalina Hayden m'ha donat una resposta oficial. Pos Al·leluia!!!

Tot i que m'hauria agradat molt més una resposta menys política i més legal, com per exemple:

Lo Govern dels Estat Units, fidel complidor de les Lleis, és remet a la Sentencia 22 de juliol de 2010 del Tribunal Internacional de Justícia, que diu:
Declarem que no existeix, en Dret Internacional, cap norma que prohibeixi les declaracions unilaterals d’independència.
Declarem que quan hi ha contradicció entre la legalitat constitucional d’un Estat i la voluntat democràtica, preval aquesta segona.
Declarem que en una societat democràtica, a diferencia d’una dictadura, no es la Llei la que determina la voluntat dels ciutadans sinó que és aquesta la que crea i modifica, quan sigui necessari, la legalitat.

Oi que sona diferent?  Sona com música celestial.

Pos sabeu que us dic, que quan vinguin els habitants de la Galàxia Epicuri, que serà aviat, i ens ofereixin els avenços en tecnologia, energia, medicina i defensa, ja podran vindre aquestos americanots per darrera amb un pa calent, que la resposta serà: That if you want rice Catherine.
 
Publica un comentari a l'entrada