diumenge, 3 de febrer de 2013

O son curts de gambals o som curts de gambals

Aquest darrers dies escolto tal quantitat de xorrades que m'esgarrifo sols de pensar-hi. Sembla mentida que hi hagi personatges tant curts de gambals com els "politiquets" i "tertulianets" (pro PP) opinant en contra dels ja famosos papers B.

La primera xorrada que vaig escoltar va ser: "Quina casualitat que tots els papers de la comptabilitat secreta tinguessin un fons groc". El personatge que va dir això, si entrena un xic més, arribarà a imbecil major del rei.

La segona xorrada: "On s'ha vist, en ple segle XXI, una comptabilitat oficial sense ordinador. Falsos, totalment falsos". Però gamarús, ningú diu que sigui la comptabilitat oficial, és el llibre negre dels pecats. Allò que no consta en lloc, però que hom ha d'anotar per saber on és.

La tercera xorrada: "El boli és el mateix". I jo em pregunto: que te a veure el xocolate amb la magnèsia? Fa 15 anys que tinc el mateix TOMBO, un xic abonyegat, però que mai m'ha deixat penjat. El secret: canviar la carrega quan s'acaba.

La quarta: alguns dels noms que apareixen han acceptat públicament el fet d'haver rebut diners al seu dia, be per fer obres a casa (i que desprès diu va retornar), be per fer un donatiu a una amiga que va patir un atemptat d'ETA (i a qui li va fer signar un document) o be per la fotesa més absurda. Ara be, el meu dubte de mortal és: si no hi havia B vol dir que tot va estar A, doncs on és al A?.

Aquesta merda SI que fa pudor.
Tant hi fot trepitjar-la o remenar-la amb un bastó.

 
Publica un comentari a l'entrada