dissabte, 4 de maig de 2013

Compte enrere per la resta de la meua vida

Pos ja tinc en marxa lo compte enrere.

Aquest passat DOS DE MAIG (tant de bo sigui millor que lo del 1808), ha estat lo primer dia de la resta de la meua vida. He pitjat lo boto a dos quarts de nou del matí, pocs minuts desprès que s’hagi obert la veda del ERO que ens afecta i del qual estava a primera línia.

Podia triar entre lo tercer i quart trimestre del 2013 o qualsevol dels quatre trimestres del 2014 però "pa que esperar", si m'obren la porta és senyal que els convé i no els vull defraudar. Abans del mes de Setembre 2013 seré treballador passiu desprès de 39 anys com a treballador actiu.

Ara caldrà cercar cursos de macramé, puntes de coixí, cuina o tocar lo violí ... Al pixar deixaré d’estirar la cadena del vàter, apagaré la tele quan no la miro i també les llums de les habitacions on no hi estic. Rés de calefacció i aire condicionat. Reduir despeses serà primordial, tot i que no deixa de ser un TORNAR A COMENÇAR de la mateixa manera que ho vaig fer fa 39 anys: Ni cinc de guardiola. Però conscient de que EL CANVI ÉS VIDA i LA VIDA ÉS CANVI.

Salut i força al canut... perquè potser seré passiu laboral, però amb lo piu en flames, vigorós i radiant.
Publica un comentari a l'entrada