divendres, 9 d’agost de 2013

The Catalan Way towards Independence

Desprès que la Via Catalana de l'Onze de Setembre promoguda per l'ANC hagi aconseguit 300.000 inscrits, los Duransboys pretenen cobrar peatge. Ara comencen a voler fotre cullerada i esgarrar allò que funciona sense la seva intervenció. Al igual que a la Diada de l'any passat, pretenen canviar l'eslògan i tot per... sortir als mitjans, ja que altrament dubto que ho aconseguiren.

Qui també està passant lo plateret és aquell que no sap qui és, ni on va, ni que vol, ni que cal fer. Aquell que critica per criticar tot allò que fan la resta de partits sols per aconseguir, també, que els mitjans parlin del seu PSC cada cop més petit.

Lo "sinyor" Navarro va qualificar la Via Catalana d'irresponsable, suposo seguint la dita castellana de que "solo lo ladrón creu que tots son de su condisión". La veritat és que fa temps que ha deixat de molestar-me lo que diu aquest "sinyor" penell.

Algú dirà que la política és el procés de presa de decisions en grups humans, però també pot ser entesa com l'activitat dels que procuren obtenir el poder o retenir-lo i jo, avui per avui, em decanto per aquesta segona opció.

Som a les portes d'aconseguir una fita no disponible per tothom a la vida: Començar de zero un nou país, amb les seves noves lleis i nova organització. Tenim la possibilitat de crear un país millor on viure amb pau i harmonia. Per aconseguir-ho no ens hem de desplaçar a altres indrets ni hem de patir pèrdues humanes en conflictes armats. Sols hem de dir ADÉU ESPANYA a unes eleccions. L'alternativa és seguir com ara, empitjorant el nostre benestar, empobrint-nos, claudicant als designis d'un Estat que no ens vol com iguals i si com inferiors, vivint en un país de fireta, pandereta i centralisme, on la paraula més bonica que ens diuen és "catalanes de mierda así os murais". Crec que no hi ha color. Els Països Baixos son un país petit que es va independitzar d'Espanya i viuen més be que ningú, Suïssa és un país petit com Catalunya i no cal dir-vos lo be que funciona... i algun dia van tenir el seu primer dia com a país, no van néixer fets. Llavors perquè nosaltres no ho podem aconseguir?

Per aquells ciutadans que encara pretenen tenir totes les respostes resoltes de bon principi els diria allò del "sinyor" Navarro: SOU UNS IRRESPONSABLES.

Publica un comentari a l'entrada