divendres, 25 d’octubre de 2013

Lo sopar de comiat

Recentment s’ha ficat de moda al Delta de l’Ebre lo de prendre “chupitos” de Licor de Crema d’Arròs, ja que és un licor de molt baixa graduació (16º), quasi comparable al vi (12º) i molt lluny dels licors tradicionals (40º). Un licor suau fet amb canyella, llimona i llet. Com beure llet merengada amb un xorret de licor.

Pos he pensat comprar una botella per cadascú dels assistents al meu sopar de comiat. El problema és que no se la quantitat que he de comprar, no se si faré curt comprant-ne 24 o en faré llarg comprant-ne el doble. Per això he provat de contactar amb alguns dels assistents, però deuen tenir la lliçó apressa i no solten boca. Desprès de molt insistir m'han dit que compri dotze ampolles i així ho he fet. Crec que hauré d'organitzar una rifa.

L'experiència em diu que serem més de dotze. Primer perquè estan els deu que em van proposar de fer-ho (serem natros i prou), segon perquè "La comercial" fuig de rosari quan toco aquest tema (cosa inusual amb Sílvia) i tercer perquè entre els comptats, sabuts i anomenats me'n surten més de vint, d'aquí el tirar l'ham quan deia de comprar 24 ampolles. 

Avui divendres 25 d'octubre és lo dia. M'han dit que em passaran a recollir a les vuit i quart del vespre: "Així podràs beure i no hauràs de conduir", quan jo no bec mai i m'encanta conduir. Possiblement creuen que em faré afonadís i desapareixeré, com sempre que intuïa alguna festa per mi, però el que no saben és que aquest cop em deixaré portar. A diferencia del que ells pensen, NO és el seu comiat cap a mi i SI el meu cap a ells.

És curiós com he viscut qualsevol canvi a la meua vida, tancant l'etapa anterior amb pany i clau. Va estar Sant Pol, Caldes d'Estrac, Calella, Pineda i ara Barcelona: No he sabut tornar-hi més, com si tingués vergonya d'haver-los deixat, com el fill prodig que no vol tornar a casa un cop ha marxat. Tot i que sempre he argumentat que, pel fet de ser anterior a les noves tecnologies, lo meu cervell funciona amb cinta cassette (no és un disc dur de Gb il·limitats) i necessita esborrar algunes vivències passades per tal de donar cabuda a les futures. Procuraré actualitzar-me el software ja que cada cop em costa més esborrar i encabir.
Publica un comentari a l'entrada