dimecres, 2 d’octubre de 2013

Segon dia i dos d'octubre

Poc a poc i bona lletra. No cal córrer.

Tot i que lo puto mòbil m'ha despertat a les 06:10 (no havia desconnectat lo despertino programat - ara ja ho he fet) això sols ha servit per fer lo riu matiner i tornar al llit fins les vuit.

Un cop esmorzat, seguint la tradició, lo meu café amb llet i les dos torrades amb oli, m'he dedicat a la primera organització (10%) d'armari traient aquells "trajes" que encara no entenc com els portava, estripats, tacats, impropis d'un Agent 007... sols de pensar-hi tinc vergonya. També la resta de corbates que ahir va deixar mon germà a la seva tria.

Visita al Administrador de la finca per demanar permís. Les columnes del pàrquing m'estan destrossant els laterals del cotxe. Cal ficar-hi remei amb uns protectors. No he trobat impediment. Possiblement ha al·lucinat i tot, puix a la carta de petició adjuntava fotos del que proposo ficar i d'allò que ja tenen instal·lat algun dels meus veïns. Us adjunto dos fotografies per veure si endevineu quina correspon a cadascú... i estem parlant de deu euros, dos paquets de tabac, tres birres, dos cubates... hom és lliure de triar.

La darrera tasca programada avui era apuntar-se a la piscina municipal. Ja està fet. Demà a les nou començo. Primer objectiu, imprescindible baixar 10 quilos. Segon objectiu, procurar reduir-ne cinc més. Lo tio gras (94 Q) ja el tinc davant quan em miro al mirall, ara manca trobar al voluntariós i constant.

Prou...!!, no entrem en més campanyes comercials i parem la jornada, que com deia ma güela: "No per molt matinar, surt lo sol més d'hora". Aprofitaré la tarde per llegir lo llibre SER O NO SER CATALANS d'en Toni Albà.

Fins demà.

Publica un comentari a l'entrada