dimecres, 2 d’octubre de 2013

The day after CaixaBank

Pos ha sortit lo Sol. Segons l'aifon he caminat 12 kilòmetres. M'han arrissat la butxaca pel canvi de rodes (desprès de 78.000 km ja tocava) i, pa sopar, m'he fotut un plat de galeres.

Lo de caminar no és per agafar l'obligació que, de no fer-la, tots els "madurs" et miren com si fossis un extraterrestre, sinó perquè avui he portat lo cotxe per la revisió i no hi havia rés més a fer.

A Mataró he caminat de Lexus a la Llibreria Robafaves (que ja no hi és) i d'allí altre cop a Lexus per anar desprès al PRYCA (que ara és Carefour) i desprès fins Quadis, retornant altre cop a Lexus. He vist volar papallones i també odonats o libèl·lules, coneguts popularment com a espiadimonis, cavallets (del diable/dimoni), cavallets de sèquia, "licopteros" segons les contrades, però us juro que no he dit QUEMACUS.

Per la tarda he traspassat, com ha de ser, la col·lecció de corbates al germà que em segueix. Els "trajes" aniran demà al contenidor d'Humana. Era impensable totalment traspassar-los a mon germà. Ens separen 50 kilos.

Ara, a la fi del dia, acabo de donar 20€ a la Viquipèdia: Tell the world that you support Wikimedia. La Viquipèdia és quelcom especial. És com una biblioteca o un parc públic. És com un temple per a la ment. És un lloc on podem anar tots a pensar, a aprendre o a compartir el nostre coneixement amb els altres.

Demà és lo dia de la Verge Blanca patrona de Lleida i també dels Àngels de la Guarda, avore avore que ens espera.

Publica un comentari a l'entrada