dimecres, 25 de desembre de 2013

Lo meu avatar

Com us vaig explicar ara fa un any a l'article de data 01-01-2013:

"Un escut d'armes és un fet referible a una sola persona, per tant NO existeixen escuts de cognoms. No hem de creure amb desaprensius que ens ofereixen uns pretesos escuts dels nostres cognoms, als quals no tenim cap dret perquè, amb tota seguretat, pertanyen a d'altres famílies homònimes".
 
Per tant, no podem fer servir cap d'aquest escuts atribuïts al cognom Brusca. Ras i curt.

També hi ha un problema afegit: Estem al segle XXI i no a l'Edat Mitjana. Ara no necessitem escuts per permetre la identificació en la batalla o en les justes i els tornejos. Ara el que necessitem és un AVATAR (representació gràfica associada a un usuari per a la seva identificació).

Llavors, si voleu disposar d'aquesta representació gràfica que us identifiqui tant a internet com lluint-lo a la camiseta, als calçotets o les calces, us caldrà dissenyar lo vostre personal AVATAR.

L'altre dia, desprès d'haver-me begut mitja botella de licor d'arròs "Segadors del Delta", vaig veure la llum. Res de fer avatars amb bous. Avui per avui los bous no son políticament correctes i és millor gaudir-los solament a la intimitat. A Festes Majors, per exemple. Per tant calia arraconar l'avatar de la vaca lletera i crear-ne un de NOU. Estava molt inspirat i poc em va costar crear-lo. Avui us faig la presentació.

En primer lloc us explico la seva al·legoria i començo pel "campo de gules" que l'embolcalla: Lo pentàgon.

1) En numerologia la meva estructura psicològica està concentrada al numero que representa la Intimitat i això és important per tal de preservar la meva integritat contra tots els atacs. Aquest numero s'obté calculant la reducció del sumatori de les consonants del meu nom sencer al naixement i cal recordar que a l'any 1956 no va estar Pere Omar Brusca Miralles i si Pedro Omar Brusca Miralles (“a nadie se le obligó nunca a hablar en castellano; fueron los pueblos más diversos quienes hicieron suyo por voluntad libérrima, el idioma de Cervantes”). Lo meu numero de la Intimitat és 5 i per això he triat lo pentàgon regular (cinc costats iguals i cinc angles iguals).

2) Lo quarter general de l'Exèrcit dels Estats Units d'Amèrica s'anomena Pentàgon i tothom sap que aquest Exèrcit "ens preserva de tots los mals".

3) Pentàgon és un dels noms (Viquipèdia) pel que es coneix a Musculman (Musculator, Suguru Múscul), l'hereu del tron del planeta Múscul. Aquest estrafolari superheroi utilitza per a volar la força propulsora dels pets que li confereix quan menja molt d'alls. Des de sempre sabem que l'all augmenta l'activitat de les cèl·lules defensives de l'organisme i per tant estimula la resposta immunològica i ajuda al sistema immunitari de l'organisme a resistir les infeccions.  

Ara, havent explicat i raonat lo "campo", us preguntareu que vol dir "de gules". A que sí?. Pos de gules vol dir color roig, com lo de la sang. Vermell pels residents al nord-est del Principat.

Anem a l'interior: La senyera i la careta de Ratpenat.

1) Malament anirem si he d'entrar en detalls del que és la senyera, però si dir-vos que l'he ficat per simbolitzar la meua llengua i el meu país. També que lo dia 9n2014 cal votar SÍ - SÍ i, per aquells que encara dubten, dir-los que la independència és lo més millor que ens ha passat a la vida i per això mereix el SÍ - SÍ. Als unionistes sols els diria: "Si us plau, la bona convivència consisteix en no mentir ni aixecar falsos testimonis. Deixeu de fer l'hipòcrita pensant sols amb vosaltres i penseu amb el benestar de les generacions futures. Si així ho feu l'opció única és Votar SÍ - SÍ".

2) Els ratpenats (Chiroptera), en valencià rates penades, també anomenats en català ratapinyades, ratapenades, ratapeneres, muriacs, muricecs, voliacs o quiròpters són els únics mamífers capaços de volar. A causa dels costums nocturns i l'ancestral misteri de com podien "veure-hi" a la foscor, sovint se'ls ha considerat sinistres criatures de la nit. "No hase farta desir nada mas".

3) L'altre motiu ha estat perquè inicialment havia escrit una B però, entre canviar la mida i el tipus de lletra, em vaig fotre un embolic i vaig rotar-la sense voler. "Guaita que maca així de canto. Sembla la careta de Batman".

Ara ja sabeu lo Que, Com i Perquè del meu avatar, però no us estranyeu si l'arribeu a vore una miqueta modificat. La limitació d'espai i altres traves informàtiques requereixen petits canvis al mateix, be fent-lo quadrat, be canviant la sang ("de gules") pel blau de la Mediterrània o pels colors de la senyera. Son tres en un de verdader, al igual que la Santíssima Trinitat.
  

... i com dia ma güelo, colorin, colorado, lo cuento s'acabado. Pos confie que us hagi "agradado".
Publica un comentari a l'entrada