dijous, 12 de desembre de 2013

Potser és hora de triar la felicitació

Potser comença a ser hora d'anar perfilant la felicitació "made in mua" per aquestes festes nadalenques i, ara per ara, estic analitzant aquest dos projectes:

Lo primer és una al·legoria on els "Savis d'Orient", els "Reis" o, com diem natros, los "Reixos", venen a retre homenatge a Catalunya, el nou Estat independent nascut a Europa.

Lo de "muñekas" ha de ser-hi. Altrament no ho entendrien els meus amics, puix pensarien que no va per ells.


La segona opció, més "modenna", és una al·legoria on els estels que sorgeixen de la muntanya de Montserrat conflueixen amb un únic estel, Catalunya, nou estat independent d'Europa el qual, sense cap demora, entra al cercle d'estels de la Unió Europea.

Al peu de foto, a la nostra esquerra, hi ha l'irreconciliable de torn que marxa. Bon vent i barca nova!.  

Lo Capità CAT que apareix al dibuix també és una al·legoria del que ens cal fer cada dia: "Creure en quelcom tan gran com un mateix".


Lo 12 de desembre de 1531 la Mare de Déu de Guadalupe es va aparèixer a l’indi Juan Diego Cuauhtlatoatzin a la falda del turó Tepeyac (Mèxic), i li va demanar que construïssin una església en aquell lloc. Estic convençut que, avui 12 de desembre de 2013, la Mare de Déu de Guadalupe ens ha demanat construir l'Estat independent de CATALUNYA.

La data 9n2014 triada per fer la consulta SÍ / SÍ també té unes característiques que la fan prou especial:  El 9 de novembre de 1989 va caure el mur de Berlín, el 9 de novembre a Madrid cel·lebren el dia de la seva patrona "Nuestra Señora de la Almudena" i lo dia 09-11 és lo dia 11/09 amb anglès.

Publica un comentari a l'entrada