dimarts, 14 de gener de 2014

ENDESA s'aprofita de la bona fe del client

ENDESA s'aprofita de la bona fe del client. Aquest és el títol que he ficat, però potser seria millor dir ENDESA estafa als seus clients.

El mes de desembre vaig consultar la e-factura al portal d'ENDESA i llavors vaig descobrir un servei que s'ofereix a la web: T'assessorem. Quina potencia necessites? ... si introdueixes les dades del teu habitatge t'aconsellem quina potència has de contractar. Pensa a introduir a la nostra calculadora els electrodomèstics que funcionen alhora en el moment de més demanda d'electricitat a casa teva.

El meu pis és petit, son 50m2 i tres habitacions. Tot i així, per curar-me en salut vaig anotar que tenia 5 habitacions amb calefacció i aire condicionat. També que connectava a l'hora tots els electrodomèstics, els tingués o no. La CALCULADORA DE POTÈNCIA finalment deia: Hauries de disminuir la potència contractada. La potència que hauries de contractar és de 6928 Kw. Vaig fer la prova amb 6 habitacions i també indicava el mateix.

Amb aquestes dades sols restava trucar a ENDESA i sol·licitar fer efectiu la seva recomanació. Així ho vaig fer i així és va dur a terme, rebaixant de 10,390Kw a 6,928Kw però amb un cost de 9€ pel fet de la modificació.

Han passat dos setmanes i estic fart de patir, a sovint, talls del fluït elèctric. Dos i tres cops al dia, com si estès al segle XX. He tornat a simular la CALCULADORA DE POTENCIA, aquest cop indicant que disposava de 18 habitacions, quasi com la caseta del Príncep, i la calculadora seguix recomanant 6928 Kw. Sembla fet ex-profés perquè demanis el canvi de potencia pos, apart dels 9€ de la baixada, ara em demanen 60€ per la pujada. En poques paraules: M'han donat pel cul i m'han estafat 69€ amb premeditació i mala praxis, aprofitant-se de la bona fe del client que creu amb les seves recomanacions. Un robatori que no pots denunciar, pos valdria més lo farciment que lo gall.

Desprès d'haver vist ahir l'actuació d'en Rubianes a TV3 els diria allò que esmentava quan parlava del PP, però prefereixo deixar-ho amb un "Me cago amb la mare que els va parir. Xoriços" i enviar una carta al director per EL PUNT AVUI - EL PERIODICO i LA VANGUARDIA. 

Publica un comentari a l'entrada